250808

SONG ISLAND REVUE UDE MED DEBUTALBUM

Poul Krebs har samlet sine gamle musikalske venner i bandet Song Island Revue, der udover den danske sangskriver består af Henning Kvitnes og Frank Marstok (N), Kevin Welch og Louis J Myers (US), Troels Skjærbæk (DK) og Claudia Scott (N/UK). Albummet er indspillet live på tre dage på Samsø - og den rå energi, spilleglæden og gensynsglæden mellem de gamle venner kommer tydeligt frem på albummet og giver lytteren følelsen af at være i rummet sammen med musikerne. Det må være årets roots-album - og i de kommende uger er der chance for at møde det unikke band i levende live, når de på bare tre uger giver 15 koncerter i Danmark og Norge.

Det efterhånden legendariske rockhotel på Samsø, Brundby Hotel, var op igennem 90erne ramme om en årlig sangskriver-workshop kaldet Song Island, der bl.a. rummede nogle mindeværdige koncerter i hotellets gamle sal. Blandt de mange gode ting der kom ud af Song Island, var venskabet imellem sangskriverne Kevin Welch, Claudia Scott, Henning Kvitnes og Poul Krebs.

For et års tid siden mødtes de fire sangskrivere igen - og sammen med bassisten Troels Skjærbæk, trommeslageren Frank Marstokk og guitaristen Louis J. Myers (de to sidstnævnte var i sin tid en væsentlig del af de mange Song Island workshops), indspillede de et forrygende roots-album i Poul Krebs' Dansebjerg-studie på Samsø. Dogmet for indspilningerne var dels at hver af de fire sangere/sangskrivere skulle medbringe tre sange - der alle skulle være co-writes (som en hyldest til omdrejningspunktet for Song Island).

Det færdige album har fået titlen "Home" - og udkommer i Danmark den 25. august og i Norge den 8. september. Det er blevet et råt, charmerende, varmt og særdeles umiddelbart album - skrevet, spillet og sunget af markante sangskrivere og musikere, der hver især har lange solo-karrierer bag sig og som samlet i bandet Song Island Revue, helt åbenlyst nyder at spille sammen og af den vej skabe den rette iscenesættelse til hver enkelt sang. Musikalsk kommer Song Island Revue vidt omkring - og runder både blues, gospel, country, rock og honky tonk, fra det lavmælte og underspillede, til nærmest garagerock.

Samtidig med udgivelsen af "Home" drager Song Island Revue på en intens tur til først Danmark og dernæst Norge, for at præsentere sangene i levende live. Her er der lagt op til en række stærke musikaftener, hvor internationalt venskab og samarbejde i den grad er på programmet - sammen med udsøgt musiceren og eksellent sangskrivning. Præcis som på Song Island Revues debutalbum "Home", der naturligvis vil være den musikalske hjørnesten ved de mange koncerter.

Song Island Revue on tour. Danmark: 28/8 Brundby Hotel, 30/8 Tønder Festival, 31/8 Vostrup Musikhus (UDSOLGT), 1/9 Godset, Kolding, 2/9 Train, århus, 3/9 Magasinet, Odense Skråen, 4/9 Skråen, ålborg, 5/9 Amager Bio, København, 6/9 Kulturhuset Pavillonen, Grenå. Norge: 8/9 Herr Nilsen, Olso, 9/9 P1 Scenen NRK, Oslo, 10/9 Kolberg Gård, Vestfossen (UDSOLGT), 11/9 Kongsvinger, Rådhusteateret, 12/9 Fredrikshalds Teater, Halden og 13/9 Madam Felle, Bergen.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/wwws.dk/transistormusic/start-new.php:119 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/wwws.dk/transistormusic/start-new.php on line 119